KCEX

Binance Banner

Firma Açıklaması

KCEX, 2021 yılında kurulmuş ve Seyşeller’de kayıtlı merkezi bir kripto para alım satım platformudur. ‘Önce Kullanıcı, En Önde Güvenlik ve İnovasyon Odaklı’ değerlerine dayanan KCEX, vadeli işlem ticareti, spot ticaret ve yenilikçi finansal türevleri kapsayan çeşitlendirilmiş dijital varlık ticareti ve yatırım hizmetleri sunmayı taahhüt eder. Ekibimiz, hem platform istikrarını hem de kullanıcı varlık güvenliğini sağlayan zengin deneyim ve teknik zekâya sahip blok zinciri ve finans sektörlerinden uzmanlardan oluşmaktadır.

KCEX vadeli işlemleri, BTC ve ETH gibi çeşitli ana akım kripto para birimleri için sürekli vadeli işlemleri halihazırda desteklemektedir. Bu, kullanıcıların piyasaya daha esnek bir şekilde katılmalarına ve daha fazla getiri elde etmelerine olanak tanır. Yatırımcıların farklı ihtiyaçlarını karşılamak için sözleşme tekliflerinin çeşitliliğini sürekli olarak genişleteceğiz.

Şu anda KCEX, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada dahil olmak üzere birçok ülke ve bölgeden düzenleyici lisanslara sahiptir. Hem yasal uyumluluk hem de kullanıcı varlıklarının güvenliğini sağlamak için çeşitli ülke ve bölgelerden daha fazla uyumluluk onayı almak için aktif olarak çalışıyoruz. Kullanıcı merkezlilik ilkemizi koruyarak, dijital varlık endüstrisinin sağlıklı gelişimine katkıda bulunmaya ve küresel pazarın büyümesini ilerletmeye kendimizi adadık.

Vizyonumuz, herkesin dijital ekonomiye zahmetsizce katılmasını ve dijital varlıkların getirdiği fırsatlardan ve değerden yararlanmasını sağlamaktır.

Son olarak KCEX Borsası ile ilgili yayınladığımız makale: https://kriptohaberim.com.tr/kcex-com-scam-mi

İletişim
Giriş Yap

Kripto Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Kripto Haberim

BEDAVA
İNCELE