Binance Banner
  1. Haberler
  2. Basın Bülteni
  3. İstanbul Blockchain Week için geri sayım

İstanbul Blockchain Week için geri sayım

featured
Blockchain İstanbul Etkinliği
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain ve Web3 ekosisteminin dünyanın dört bir yanındaki paydaşlarını İstanbul’da buluşturan Istanbul Blockchain Week’te geri sayım başladı.

3. kez kapılarını açmaya hazırlanan Istanbul Blockchain Week’te bu yılın teması “Teknolojinin Geleceğini Keşfedin” olacak. 13-14 Ağustos tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan etkinlikte; 2 gün boyunca 50’den fazla sektörel katılımcı, etkinliğin ana sahnesinde panellere ve samimi sohbetlerde yer alacak.

Önde gelen Web3 PR & Pazarlama ajansı EAK Digital tarafından düzenlenen Istanbul Blockchain Week’in isim sponsoru ise sektörün en önemli blokchain bilgilendirme ve on-chain analiz firması Arkham Intelligence oldu.

Etkinlikte farklı alanlarda eşzamanlı olarak pek çok farklı aktivite gerçekleşecek. İnovasyon Sahnesi’nde değişik konularda tartışmalar, sohbetler ve çalışmalar yapılırken yoğun sergi alanında marka ve firmalar son geliştirdikleri çözümleri sergileyecekler.

Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Giriş Yap

Kripto Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Kripto Haberim

BEDAVA
İNCELE