Binance Banner
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Tether, Tron ağında 1 milyar USDT daha bastı

Tether, Tron ağında 1 milyar USDT daha bastı

featured
Tether 1 milyar dolar
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stablecoin Tether, Tron ağında 1 milyar USDT token daha basarak yıl başından bu yana arz ettiği toplam USDT miktarını 33 milyar dolara yükseldi.

20 Ağustos’ta blokzincir verileri, Tether’in Tron ağında 1 milyar dolarlık Tether token bastığını ve bunları hazine cüzdanına gönderdiğini ortaya koydu. Onchain analitik platformu Lookonchain’e göre, “Tether Treasury” cüzdanı geçen yıl 33 milyar dolar değerinde stablecoin basmıştır.

Cüzdan Adresi: TBPxhVAsuzoFnKyXtc1o2UySEydPHgATto
Tether 1 milyar USDT token

Tronscan platformu, Tron ağında 19 milyar, Ethereum ağında ise 14 milyar token yaratıldığını belirtti.

13 Ağustos’ta veri izleme platformu Whale Alert göre, stablecoin ihraççısının Ethereum’a 1 milyar daha eklediğini gösteren bir işlemi tespit etti.

Tether USDT CEO’su Paolo Ardoino, sosyal medya platformu X’te yaptığı açıklamada, 1 milyar dolarlık işlemin Ether’de sadece bir “envanter yenilemesi” olduğunu söyledi. Şirketin bu kaynağın bir sonraki ihraç talepleri ve zincir takasları için envanter olarak kullanılacağı anlamına geldiğini söyledi.

Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Giriş Yap

Kripto Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Kripto Haberim

BEDAVA
İNCELE