Binance Banner
  1. Haberler
  2. Altcoin
  3. Hamster Kombat Listeleniyor

Hamster Kombat Listeleniyor

Hamster Kombat'ın (HMSTR) Meme ve TON Ekosistem 26 Eylül tarihinde Bitget borsasında listeleneceğini duyurdu.

featured
Hamster Kombat Listeleniyor Bitget Borsası kriptohaberim.com.tr
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hamster Kombat’ın (HMSTR) Meme ve TON Ekosistem 26 Eylül tarihinde Bitget borsasında listeleneceğini duyurdu.

Hamster Kombat, kripto borsası simülatörü ile karıştırılmış bir dokun-kazan oyunudur. Hamster Kombat’ta oyuncular gelecek vaat eden bir kripto borsasının CEO’sudur ve görevleri hamster’ların dünyasında borsayı daha önce hiç görülmemiş seviyelere çıkarmaktır. Bunu başarmak için, oyuncular altın bir coin’e dokunarak coinler kazanırlar ve daha sonra bu coinleri kendi borsaları için yükseltmeler satın almak için kullanırlar.

Ayrıca Hamster Kombat Fiyatı kaç para olacak? ilgili makalemizi kontrol edebilirsiniz.

Hamster Kombat Telegram Oyunu ve Airdrop başlamak için: Şimdi Oyna‘ya tıklayın.

Bitget tarafından listeme duyurusu yapılan Hamster Kombat için şu şekilde paylaşım yaptı;

Hamster Kombat’ın (HMSTR) Meme ve TON Ekosistem Alanlarında listeleneceğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Detaylar şu şekilde:

Yatırma Zamanı: Belirlenecek

İşlem Zamanı: 26 Eylül 2024

Çekme Zamanı: 27 Eylül 2024

Spot İşlem Bağlantısı: HMSTR/USDT

Yatırma ve çekme işlemleri açıldığında, küresel kullanıcılarımızı ayrı bir duyuru ile bilgilendireceğiz.

Hamster Kombat(HMSTR) satın alma Kılavuzu

Hamster Kombat nereden ve nasıl satın alınır

Hamster Kombat coinine yatırım yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bitget’e kaydolun, kimlik doğrulama sürecini tamamlayın ve kripto cüzdanları aracılığıyla güvenliği sağlarken banka transferleri, banka kartları veya kredi kartlarını kullanarak ödeme yapın. Bu, Hamster Kombat satın almak için yaygın olarak benimsenen bir yöntemdir. İşte Bitget üzerinden Hamster Kombat satın almak için adım adım kılavuz.

Adım adım kılavuz

Bir Bitget hesabı oluşturun.

Bitget’teki yolculuğunuza başlamak için Kaydol ve Bitget uygulamasını indirin.

Bitget’in kimlik doğrulamasını tamamlayın.

Tam uyumluluğu sağlamak ve Bitget deneyiminizi geliştirmek için lütfen kimliğinizi doğrulayın.

kimlik doğrulama sayfası erişebilir, ülkenizi doldurabilir, kimlik belgelerinizi yükleyebilir ve selfie gönderebilirsiniz. Kimliğiniz başarıyla doğrulandığında bir bildirim alacaksınız.

Sağlanan çeşitli ödeme seçeneklerinden herhangi biri aracılığıyla bir Hamster Kombat emri verin.

Kredi/Banka kartı: Visa/Mastercard için Kredi/Banka kartı seçimi yapın ve ardından Kripto Satın Al sekmesinden Yeni Kart Ekle‘ye tıklayın.

Hamster Kombat Nasıl Satın alınır

Tercih ettiğiniz fiat para birimini seçin, harcamak istediğiniz miktarı girin, kredi kartınızı bağlayın ve ardından ödemenizi sıfır işlem ücretiyle tamamlayın.

Bitget spot hesabınızda Hamster Kombat tutarını izleyin

Bitget üzerinden Hamster Kombat satın almayı seçtiyseniz, ödeme tamamlandıktan sonra Hamster Kombat miktarınız anında Bitget spot hesabınıza yatırılacaktır. Varlıklarınızı kontrol etmek için sayfanın sağ üst köşesinde bulunan Varlıklar’a tıklayabilirsiniz. Ayrıca, bunları satın alabilir, yatırabilir, dönüştürebilir, takas edebilir ve çekebilirsiniz.

Varlıklarınızı kontrol edin

Hamster Kombat elde etmek için alternatif yöntemler

Doğrudan Hamster Kombat satın almanın yanı sıra, Hamster Kombat elde etmenin çok sayıda başka yolu da vardır.

Bitget Dönüştürme ile kriptoyu Hamster Kombat birimine dönüştürün

Bitget Dönüştürme, kriptoyu Hamster Kombat birimine dönüştürmek için güvenli, hızlı ve sıfır işlem ücretli bir yöntem sunar. Sadece mevcut kripto varlıklarınızı seçin, Hamster Kombat swap işlemi için miktarı belirtin, onaylayın ve anında spot hesabınıza yatırılan Hamster Kombat tutarını kontrol edin. Dönüştürme işlemine devam etmeden önce yeterli hesap bakiyesi olduğundan emin olun.

Bitget Convert ön izleme

Bitget Swap ile zincir içi varlıkları Hamster Kombat ile swap edin

Kripto alım satımının aksine, fiat para birimleri söz konusu olmadığından takas geleneksel finansal raylardan geçmez. Bitget Swap, Ethereum, Polygon ve Solana dahil olmak üzere 30 büyük blok zincirinde 250.000’den fazla kripto para birimini desteklemektedir. Zincirler arası işlemler de dahil olmak üzere istediğiniz zaman, istediğiniz yerde diğer kriptoları Hamster Kombat ile takas edebilirsiniz. İşlem gas ücretleri otomatik olarak dönüştürülür.

Başka herhangi bir kripto parayı Hamster Kombat ile takas etmek için üst gezinti çubuğunda İşlem > [Bitget Swap] seçeneğine tıklayın.

Ücretsiz Hamster Kombat elde etme yöntemleri

Hamster Kombat satın almak için gerçek para kullanmak, Hamster Kombat elde etmenin tek yolu değildir. Ayıracak zamanınız varsa, Hamster Kombat birimini ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Tüm kripto airdrop’ları ve ödülleri; Bitget Dönüştürme, Bitget Swap veya Spot Trading yoluyla Hamster Kombat birimine dönüştürülebilir.

Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Giriş Yap

Kripto Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Kripto Haberim

BEDAVA
İNCELE