Binance Banner
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Bitay Borsası Sahtekar mı? Scam mı? MASAK neden sessiz?

Bitay Borsası Sahtekar mı? Scam mı? MASAK neden sessiz?

Bitay borsası Scam mı? Sahtekar mı? siz karar verin!

featured
Bitay borsası Scam mı Sahtekar mı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanların parasını çekemediği yerli kripto para borsası Bitay için geçmişte çok haber yaptık ve durum değişmedi. Peki Masak bu konuda neden sessiz?

Bitay borsası Scam mı? Sahtekar mı? siz karar verin!

Bildiğiniz üzere aylarca devam eden kullanıcıların paralarını çekemediği ve Bitay borsasının her ay çalışmaların biteceğini söyleyip insanları oyaladığı bir konunun içerisinde iken yetkili merciler MASAK neden sessiz ? neden duruma el atmıyor?

Aslında sebebi belli; yeterli sayıda şikayet olmadığı için müdahale edemiyor. Bunun 2 nedeni var!

1- Parasını alamayan kullanıcılar bir umuttur diyip bekliyor! devlet olaya el atsa zaten hiç para alamayacağız düşüncesi ile resmi şikayetlerini yapmıyorlar

2- Bitay borsası zaten aktif olan ve milyonlarca kullanıcısı olmayan bir borsa olduğu için az kitlesinde oluşan mağduriyetten dolayı yeterli şikayet sayısının olmaması bu olaya en büyük etken.

Peki BİTAY Gerçeği nedir?

Bitay borsası neden paraları ödemiyor? sorunun cevabı oldukça basit; çünkü borsa finans problemi yaşıyor. Bunun aksini iddia eden bitay borsası ile hemen canlı yayın önünde röportaj teklifi yapıp neden ödemediklerini kanıtları ile herkesin önünde ispat edebiliriz!

Olay basit; kullanıcıların fonlarını kullanan Bitay borsası finans problemi yaşadığı için çekim taleplerine cevap veremiyor. Bu yüzden 10 bin TL çekim talebi yapan kullanıcılara talebinizi 10 parçaya bölüp öyle talep oluşturun diye yönlendiriyorlar. Aralarında çok nadir 250 TL ödeme yapıp diğer ödemeleri yapmıyorlar.

Bir borsa düşünün parasını size geri vermek için 10 parçaya bölünmesini istiyor :) ama sonuç olarak yine ödeme yapmıyor.

Bitay Niyazı Yılmaz

Bu yüzden BİTAY borsasının Niyazı Yılmaz yatırımcı bulmak veya yabancı bir borsaya Türkiye faaliyeti için şirket açmadan şirketi devretmek için arayış içerisinde. Ya yatırımcı bulup sorunu çözecek veya borsayı birine satacak ? Sanırım ikisinin olma ihtimali çok düşük.

Potansiyeli olmayan bir şirkete kimse yatırım yapmaz veya satın almaz. Özellikle son dönemde adı bu şekilde anılan bir şirket için.

Şirket aylarca insanları paralarını ödememek için zaman kazanıyor. SPK başvuruları henüz mevcut listede yer almadığı gibi insanlar bir umuttur paralarını almak için bekliyor. Bu olaydan daha önce bir kullanıcıyı mağdur edip yüklü miktarda paralarına el koyduğunuda biliyor. X kullanıcı bot kullandığını söyleyerek kullanıcının paralarına el koyuyor ve geri vermiyor. Bitay borsasına dava açan X kullanıcının resmi işleri devam ettiği için bu konuda daha fazla bilgi paylaşamıyoruz ama tüm içeriğe dilekçelere sahip olduğumuz için yalan haber paylaşımı yapmadığımızı söylemek isteriz.

Özetle Bitay borsası yıllardır problem yaratan ve kullanıcılarını mağdur eden bir borsa. Özellikle son aylarda iyice iflasın kıyısına yaklaşmış bir şirket. Şirket dediğimize bakmayın. Arka planda toplasak 2 kişi çalışıyor.

İlk haber yaptığımızda medya sorumlusu olan xx isimli kişi daha sonra üstesinden gelemeyerek şirket ile bağlantısı kesip bizlerede ismimi geçirmeyin artık diyip mesaj atmıştı.

Şuan borsada sözde yetkili kendisini hukuk danışmanı olarak tanımlayan Ece Seçkin Yamanca çalışan var. Bu kişi daha önce yaptığı medya görüşmelerinde Temmuz ortası çalışmaların biteceğini hatta Bitgo altyapısına geçiş yapıldığı için uzun sürdüğünü söylemişti. İşin gerçeği Bitgo şirketinin olayla bir ilgisinin olmadığı ortaya çıktığı gibi süreyi Temmuz sonu daha sonra Ağustos başı, Ağustos ortası, Ağustos sonu diye diye yaklaşık 9 aydır oyaladığı herkes tarafından biliniyor.

Özellikle Ece Seçkin Yamanca Bitay çalışanın aynı zamanda Bitay Mağdurlar telegram topluluğunda yer aldığı gibi tüm içerikleri okuyup sessiz kaldığını biliyoruz.

Şikayet var sitesinde fake pozitif yorumları Bitay hakkında ilgili haberi sizlere iletmiştik daha önce. Orada pozitif yorumları yapan tüm kullanıcıların fake olduğunu kanıtları ile sizlerle paylaştık.

Bu olaya devlet tarafından MASAK başta olmak üzere ivedikle müdahale edilmesi gerekir. Çok basit bir örnek vereceğiz sizlere.

Bitay borsasına bugün para yatırmayı denediğinizde hemen yatırabiliyorsunuz. Lakin çekmek istediğinizde çekemiyorsunuz? Bunun Türk kanunlarında yeri dolandırıcılıktır / sahtekarlıktır. Bitay borsasını insanların kendilerine ait olan parayı geri vermeyerek Ülkemizde büyük bir suç işliyor lakin gerekli işlemler yapılmıyor.

Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Giriş Yap

Kripto Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Kripto Haberim

BEDAVA
İNCELE