Binance Banner
  1. Haberler
  2. Bitcoin
  3. Traderlar için Bitcoin Yorumu

Traderlar için Bitcoin Yorumu

Bitcoin (BTC), uzun zamandır beklenen bir Başkanlık tartışması ve tüketici fiyatlarındaki ve enflasyondaki değişikliklerini izleyen yatırımcılar, önemli ABD ekonomik rakamlarının açıklanmasını içeren yoğun bir haftayı geride bıraktı.

featured
Bitcoin Yorumu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), uzun zamandır beklenen bir Başkanlık tartışması ve tüketici fiyatlarındaki ve enflasyondaki değişikliklerini izleyen yatırımcılar, önemli ABD ekonomik rakamlarının açıklanmasını içeren yoğun bir haftayı geride bıraktı.

BTC hafta sonu 54.000 ile 55.000 dolar arasında dar bir aralıkta işlem gördü ve borsalarda daha düşük işlem hacimleriyle gözlemlendi. Cuma günü, 220 milyon doların üzerinde long pozisyonu gelen düşüşle birlikte tasviye edilmiş oldu.

Bitcoin, bir ABD iş raporunun daha zayıf bir iş gücü piyasasına işaret etmesinin ardından kripto long pozisyonlarının önemli ölçüde tasfiyesinin ardından hafta sonu 54.000 ile 55.000 dolar arasında işlem görerek sabit kaldı.

Bu haftaki yaklaşan etkinlikler arasında Başkanlık tartışması ve TÜFE ve ÜFE gibi ABD ekonomik göstergelerinin piyasaya sürülmesi yer alıyor ve Presto Research’ten piyasa analistleri, hakim makroekonomik kaygılara rağmen rekor yüksek ağ güvenliği nedeniyle Bitcoin’in değerinin düşük olduğunu öne sürüyor.

Ethereum (ETH), Solana (SOL), Cardano (ADA), Ripple (XRP) ve Tron (TRX) son 24 saatte sadece % 0,5 artmasıyla büyük tokenler de benzer şekilde değişim oldu. Orta seviye tokenler memecoin Neiro (NEIRO) ve BitTorrent (BTT) %25 yükseliş gösterdi.

İlgili içerik
thumbnail
Bitcoin 59.000 USDT’nin Altına Düştü
Haberi görüntüle

Bununla birlikte, Bitcoin mevcut fiyatlarla Presto Research’teki tüccarlar için cazip görünüyor ve Pazartesi günkü bir açıklamada varlığın “kripto fiyatların düşük olduğunu” düşündüklerini söyledi.

Bitcoin (BTC) madencileri, daha önce bildirildiği gibi, varlık için tipik olarak fiyat diplerine işaret eden hashrattaki tüm zamanların en yüksek seviyelerinin ortasında, Ağustos ayından bu yana kapasitelerini yeniden genişletiyorlar.

Başka yerlerde, bazı tüccarlar beklenenden düşük ABD bordro rakamlarının daha zayıf bir iş gücü piyasasına işaret ettiğini, düşük işsizlik rakamının ise yakın bir durgunluk endişelerini azalttığını söyledi.

Metalpha’nın kıdemli analisti Lucy Hu, bir Telgraf mesajında Coindesk’e verdiği demeçte, ”Beklenenden düşük verileri şu anda piyasa duyarlılığına hakim görünüyor, çünkü geniş varlıklar Cuma günkü verilerden bu yana azaldı” dedi. Kripto piyasasının bir sonraki Fed toplantısına kadar oldukça değişken kalmasını bekliyoruz.”

Ancak Bitcoin, Ağustos ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarının Çarşamba günü, Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) rakamlarının ise Perşembe günü olması nedeniyle önümüzdeki hafta hareket görebiliriz.

Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Giriş Yap

Kripto Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Kripto Haberim

BEDAVA
İNCELE