Binance Banner
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Binance Moonbix Telegram Oyunu

Binance Moonbix Telegram Oyunu

Binance borsası, kripto kazanç potansiyeli vaat eden Moonbix oyununu tanıtarak kripto yatırımcıları tarafından dikkat çekti.

featured
Binance Moonbix Telegram
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance borsası, kripto kazanç potansiyeli vaat eden Moonbix oyununu tanıtarak kripto yatırımcıları tarafından dikkat çekti.

Moonbix platformunda erken yer alamk önemli, çünkü ilk katılanlar avantajlı bir konumda olabiliyor Kripto kullanıcıları, Binance puanlarını artırmak için günlük giriş yapmayı unutmamalı ve mümkün olduğunca çok fazla oyun oynamalıdır.

Moonbix Katılım – Binance

Binance gibi bir devin bu hamlesi kripto para kazanmanın yollarını arayan kullanıcıları şimdiden cezbetmiş durumda. Oyuna bu linkten katılarak 1000 Coin ek bonus kazanabilirsiniz.

Eğer kripto dünyasında farklı bir deneyim yaşamak ve ödüller kazanmak istiyorsanız, Binance’in Moonbix botu tam size göre olabilir! Yeriniz şimdiden ayırtın ve bu fırsatı kaçırmayın.

Binance Moonbix

Binance’in mini Telegram oyunu Moonbix‘e katılmak isteyen kullanıcıların öncelikle bir Telegram hesabına sahip olmaları gerekiyor. Oyunun kurgusu oyuncunun biriktirdiği puana göre elde edeceği sıralamaya dayanıyor. Bir kullanıcı ne kadar çok puan biriktirirse potansiyel kripto ödüllerini ve airdrop kazanma şansı o kadar yüksek oluyor.

Moonbix Binance

Binance, kullanıcıların puan kazanmasına yardımcı olmak için oyun içinde çeşitli görevler sunuyor. Günlük girişler ile düzenli şekilde puan kazanılabilirken, insanları oyuna davet etmek ekstra puan kazandırıyor. Telegram oyun kanalına abone olmak da kullanıcıların puanlarını artırabilmelerinin bir başka yolu. Binance hesabını oyuna bağlayan kullanıcılara da puan ekstra puan veriliyor.

Oyuna bu linkten katılarak 1000 Coin ek bonus kazanabilirsiniz.

Binance için Moonbix

Moonbix telegram oyunu oynamak ve potansiyel kripto ödüllerini kazanma fırsatını değerlendirebilmek için dikkat edilmesi gereken bazı koşullar söz konusu. Bunların en önemlisi yalnızca Binance borsasında kimlik doğrulamasını yani KYC tamamlamış olmanız ve oyuna bağlamanız gerekir.

Ayrıca nitelikli bölgelerden kullanıcıların potansiyel kripto ödüllerini almaya hak kazanabilecekler.

Bunun için Binance hesabınız yok ise; Binance Kayıt Ol bağlantısını kullanarak kayıt olarak KYC doğrulamanızı yaptıktan sonra Moonbix oyuna entegre edebilirsiniz.

Moonbix Telegram Oyunu

Binance, oyun içinde atıfta bulunulan tüm kripto paraların özellikle oyun oynama amaçlı olarak desteklendiğini belirtmişti. Borsa, oyun içi kripto paraların tamamen dijital varlıklar olduğunu söylüyor.

Bir diğer konus ise; Binance, yasa dışı olarak birden fazla hesap oluşturma, kendi kendine işlem yapma veya herhangi bir manipülasyon tespitinde kullanıcıları diskalifiye edeceğini ve yasaklayacağını söylemek gerekir.

Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Giriş Yap

Kripto Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Kripto Haberim

BEDAVA
İNCELE