Binance Banner
  1. Haberler
  2. Kripto Video
  3. Bitcoin’deki O Ralli 3 Sene Sonra Bitiyor

Bitcoin’deki O Ralli 3 Sene Sonra Bitiyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madenciliği şirketi Marathon, 300 milyon dolarlık tahvil ihraç ettiğini açıkladı. Şirket, buradan elde ettiği gelirle yaklaşık 250 milyon dolar değerinde 4 bin 144 BTC satın aldı. Marathon’un toplam Bitcoin rezervi, böylece 25 bin BTC’yi aştı.

Bununla birlikte, St. Louis Fed başkanı Alberto Musalem, faiz indirimine yeşil ışık yaktı. Musalem, enflasyonun yüzde 2 hedefine doğru ilerlediğini söyledi. İş gücü piyasasının da artık enflasyon için bir risk oluşturmadığını ileri süren Fed yetkilisi, “Politika faizinde değişiklik zamanı yaklaşıyor olabilir.” dedi.

Ayırca Kripto para piyasasında DePIN kategorisi büyük şirket ve yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Dün, iki büyük yatırımcı bu alanda bir süredir çok konuşulan projelerden olan Aethir’a (ATH) yatırım yaptı. Lookonchain’in verdiği bilgilere göre ilk alımlar, önce ünlü girişimci Arthur Hayes’den geldi. Hayes, OKX borsası üzerinden yaklaşık 800 bin dolar değerde 11.4 milyon adet ATH aldı. Öğle saatlerinde ise kim olduğu bilinmeyen bir başka balina yaklaşık 2 milyon dolar değerde 28.8 milyon adetlik ATH alımı yaptı.

Amerikalı analist Benjamin Cowen, Bitcoin dominansında artık rallinin sona geldiğini düşünüyor. 3 senedir çok sert bir yukarı ivme olduğunu belirten Cowen, “Bitcoin aşağı da düşse, yukarı da çıksa Bitcoin dominansı hep arttı. 3 yıla varacak bir ralli gördük. Genelde zaten böyledir. Bitcoin dominansı düşer, altcoin rallisi yaşanır.” dedi.

ABD’nin en büyük bankalarından biri olan Morgan Stanley, yönetimi altında 190 milyon dolarlık Bitcoin spot ETF’i olduğunu açıkladı. Bankanın elinde büyük oranda BlackRock ETF’i bulunuyor. Onu Ark Invest ve Grayscale fonları takip ediyor.

Sorumluluk Reddi Beyanı:

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Giriş Yap

Kripto Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Kripto Haberim

BEDAVA
İNCELE